NOVETATS

DIMECRES DE PRIMAVERA AMB NINAM

Més informació i dates disponibles aquí.

dimecres de primavera NINAM

SORTEIG DE DUES BEQUES NINAM 2014

beques_ninam

Més informació aquí.

2a EDICIÓ “CETÁCEOS EN CAUTIVIDAD. ÉTICA VS EDUCACIÓN AMBIENTAL”

El proper dissabte 8 de març t’esperem al Centre Cívic Sagrada Família de Barcelona, a la 2a edició de “Cetáceos en cautividad. Ética vs educación ambiental”.

Cetaceos 2ED

NOU FORMAT DE PAGAMENT

Per facilitar el que entenem que és una despesa important, tot i que molt ajustada, t’oferim la possibilitat de fraccionar el pagament de l’aportació, de forma que si vols gaudir de descomptes pots reservar la teva expedició de la campanya 2014 durant el mes de febrer fent el pagament de la meitat de l’import, i l’altra meitat la podràs fer el dia d’embarcament.

Estigues atent a les ofertes que farem durant el mes de febrer!

En cas de que vulguis regalar una expedició amb Projecte NINAM, si ho fas dins del mes de febrer, podràs gaudir dels descomptes i igualment fraccionar el pagament.

PREPARANT LA CAMPANYA D’EXPEDICIONS 2014

El proper 14 d’abril serà la primera de les expedicions de la campanya d’expedicions de Projecte NINAM per la costa brava nord: Parc Natural de Cap de Creus, Golf de Roses i Parc Natural de les Illes Medes, a la recerca dels nostres amics del mar: cetacis, aus, peixos i paisatge. Esperem que sigui una campanya plena d’albiraments meravellosos.

rorqual proper

Rorqual comú (Balaenoptera physalus) al golf de Roses

Et PRESENTEM SEA DZUL EXPERIENCE

A bord del Dzul Haà, oferim una nova experiència que combina la meditació, els àpats depuratius i la navegació pel Cap de Creus. Es diu SEA DZUL EXPERIENCE, visita la nostra pàgina.

LOGO SDE WEB RGB

EL DZUL HAÀ SEGUEIX AL SEU LLOC

Per conèixer la seva ubicació, segueix aquest enllaç

Deixa un comentari